Indlæser

Informationswebinar: Opfølgning på hjælpepakker til erhvervslivet


Dato og tid

Torsdag d. 2. april 2020 kl. 15:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 2. april 2020 kl. 10:00

Sted

Online, Online, 0 Online Online
Online
0 Online

Arrangør

BDO
BDO Kurser
Tlf: +45 24295090
kurser@bdo.dk

Gratis informationswebinar
- Opfølgning på hjælpepakker til erhvervslivet

Udviklingen og udbredelsen af Coronavirus COVID-19 har stor effekt på dansk erhvervsliv. BDO følger udviklingen nøje, og vil løbende over den kommende tid holde jer virksomheder opdateret om initiativer, muligheder og trusler med en række gratis webinarer.

Dette webinar har til formål at informere jer om nyeste opfølgning på Folketingets hjælpepakker som følge af Covid-19. På dette webinar vil vi komme nærmere ind på kompensationsordningen for selvstændigt erhvervsdrivende. Hvad betyder det konkret for jer som virksomhed? Hvordan skal I praktisk forholde jer hertil?

Webinaret henvender sig til ledere i den private sektor, som beskæftiger sig med virksomhedens daglige drift og likviditet samt håndtering af medarbejdernes arbejdsforhold. Du kan være virksomhedsejer i en mindre eller mellemstor virksomhed, regnskabs- eller økonomichef, HR-chef, controller eller HR-konsulent.

Webinaret har en varighed af 30-45 min., hvor vi ser nærmere på:

  • Opdatering omkring kompensationsordninger
  • Fokus i den kommende tid
  • Gode råd og andre overvejelser.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i vores åbne chat. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan besvare alle spørgsmål undervejs i webinaret. Vi bestræber os på at besvare enkelte generelle spørgsmål. Vi henstiller til at anvende vores online chat på bdo.dk, hvor du kan få gratis svar på dine spørgsmål om de nye hastelovgivninger, hjælpepakker, lønkompensationer. Læs nærmere her.

Webinaret afvikles af:
Claus Bonde Hansen
Chief Compliance Officer, Senior Partner, statsautoriseret revisor
Tanya Honoré Schultz
Senior Manager, Tax Legal


Et webinar er et kursus, som foregår online - du har blot behov for en pc med lyd og internetforbindelse, så har du mulighed for at deltage. Vi anvender Adobe Connect som værktøj til vores eksterne webinarer.

Kontaktinformationer til arrangør

BDO
BDO Kurser
Tlf: +45 24295090
kurser@bdo.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BDO
BDO Kurser
Tlf: +45 24295090
kurser@bdo.dk