Få inspiration til din virksomheds strategi


Dato og tid

Onsdag d. 18. marts 2020 kl. 07:30 til 10:25

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 16. marts 2020 kl. 23:00

Sted

BDO i København, Havneholmen 29, 1561 København V BDO i København
Havneholmen 29
1561 København V

Arrangør

BDO
BDO Kurser
Tlf: +45 24295090
kurser@bdo.dk

ARRANGEMENTET ER AFLYST SOM FØLGE AF COVID-19

Hvilke strategiske muligheder har de danske virksomheder? Hvor bør din virksomhed lægge sit fokus? Og hvordan kan I føre strategien ud i praksis?

Alle virksomheder har et vækstpotentiale. Fokus på de strategiske indsatser er afgørende for at flytte og vækste din virksomhed. Vi inviterer til gratis inspirationsmøde, hvor du kan udvide dit netværk og få konkrete forslag med hjem.

Mød to af BDO’s eksperter på området og få inspiration fra CBS-professor Thomas Ritter og Lars Kirstein Andersen, der har solid strategisk erfaring fra internationale, nordiske og danske virksomheder samt som aktivt bestyrelsesmedlem.

Hvor og hvornår?

Inspirationsarrangementet er gratis for dig og bliver afholdt onsdag den 18. marts klokken 07.30 til 10.30 hos BDO i København. Adressen er Havneholmen 29, 1561 København. Vi starter dagen med morgenmad.


Program

07:30-08:00: Ankomst og morgenmad.

08:00-08:05: Velkomst og præsentation ved John Bøgehus Pedersen, Senior Partner og chef for BDO Advisory.

08:05-09:15: Præsentation af BDO’s survey-undersøgelse af de danske SMV'ers strategiske fokuspunkter. Oplægget belyser en række af de styrker og udviklingspunkter, som præger de danske virksomheder i dag. Oplægget suppleres af vores betragtninger om, hvordan man som virksomhed kan gå til den strategiske udviklingsproces og styrke sin mulighed for at agere agilt i et marked præget af usikkerhed og stigende konkurrence. Der er til sidst i oplægget mulighed for at stille spørgsmål. Oplægget holdes af Senior Manager Esben Juul Hansen fra BDO og Lars Kirstein Andersen fra Kirstein Consulting.

09:15-09:50: Den bæredygtige bundlinje. Vi vil i dette oplæg kort præsentere en række redskaber, som du kan bruge til at arbejde aktivt med bæredygtighed i din virksomhed. Redskaber som samtidig sikrer dig et positivt afsæt på bundlinjen. Vi har i oplægget særligt fokus på indkøbsfunktionen, og hvordan man som virksomhed både kan effektivisere sine processer, sænke udgifterne til indkøb og sætte et mere positivt aftryk i klimaregnskabet. Oplægget holdes af Partner i BDO Kent Petersen.

09:50-10:25: Oplæg ved Thomas Ritter, professor ved Institut for Strategi og Innovation ved Copenhagen Business School, om hvordan man som SMV kan arbejde med sin strategi på en målrettet og agil måde og samtidig bevare et skarpt fokus på implementering og eksekvering. En af hovedpointerne er, at strategien aldrig må stå i vejen for agilitet. Efter oplægget er der mulighed for at stille spørgsmål til Thomas og resten af teamet.

10:25-10:30: Afrunding

 

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser. Vi arbejder derfor efter princippet ”først til mølle”. Du kan tilmelde dig arrangementet her.

Vi glæder os til at se dig til nogle spændende og lærerige timer.

Med venlig hilsen

BDO

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BDO
BDO Kurser
Tlf: +45 24295090
kurser@bdo.dk

Kontaktinformationer til arrangør

BDO
BDO Kurser
Tlf: +45 24295090
kurser@bdo.dk