Opnå succes med effektiv bestyrelsesarbejde og med dit virksomhedssalg


Dato og tid

Tirsdag d. 21. maj 2019 kl. 08:00 til 11:10

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 16. maj 2019 kl. 12:00

Sted

Gl. Skovriddergaard
Marienlundsvej 36
8600 Silkeborg

Arrangør

BDO
BDO Kurser
+45 24295090
kurser@bdo.dk

Rigtig mange virksomhedsejere vælger i dag at etablere en professionel bestyrelse, hvis medlemmer spiller en stor rolle i at anlægge og holde en god og sikker kurs for virksomheden. En kurs som også er en væsentlig og værdifuld del ved et eventuelt senere virksomhedssalg.

Arbejdet med en professionel bestyrelse og et potentielt salg af din virksomhed kan og vil give anledning til en lang række spørgsmål. Vi tilbyder dig derfor at komme med til et gratis morgenmøde, hvor du kan få besvaret dine spørgsmål. Mødet er desuden også relevant for dig, der går med tanker om køb af virksomhed, da én af forudsætningerne for et godt virksomhedskøb er indsigt i sælgers tilgang og tankegang.


Morgenens oplægsholdere

Vi har inviteret Poul Konrad Beck, professionel bestyrelsesformand og -medlem i blandt andre Dansand A/S, Birch Ejendomme A/S og Silkeborg IF Invest A/S, samt Otto Bjerg Hausgaard, Senior Manager i vores Corporate Finance-afdeling. De vil dele ud af deres erfaringer med henholdsvis bestyrelsesarbejde og virksomhedssalg.

  • Poul Konrad Beck fortæller om, hvordan ejerlederes forfængelighed kan være en trussel mod bestyrelsens effektivitet. Han vil stille og besvare spørgsmål som: Tør ejerlederen at sætte sin egen position på spil ved at rekrutterer en stærk bestyrelse? Hvordan tilrettelægger du bestyrelsesarbejdet, så det bliver effektivt?

  • Otto Bjerg Hausgaard vil gøre dig klogere på, hvordan du gennemfører et succesfuldt virksomhedssalg. Oplægget vil blandt andet handle om, hvilke forberedelser en virksomhed kan foretage. Både for at sikre en god og fair pris, men også for at sikre at overgangen til den nye ejer forløber gnidningsfrit. Du får derudover et opdateret billede af aktiviteten i markedet for salg af virksomheder samt eksempler fra BDO’s seneste transaktioner.

 
Dato og sted

Arrangementet afholdes den 21. maj på Gl. Skovriddergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg.

Program

  • Kl. 08.00: Indtjekning
  • Kl. 08.30: Velkomst
  • Kl. 08.40: Oplæg v. Poul Konrad Beck
  • Kl. 10.00: Pause
  • Kl. 10.15: Oplæg v. Otto Bjerg Hausgaard
  • Kl. 11.00: Afrunding


Tilmelding

Det er gratis at deltage. Der er et begrænset antal pladser, der fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BDO
BDO Kurser
+45 24295090
kurser@bdo.dk