Indlæser

Inspirationsmøde for kommuner om skat, moms og afgifter


Dato og tid

Onsdag d. 22. maj 2019 kl. 09:00 til 13:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 15. maj 2019 kl. 13:00

Sted

BDO i Aalborg
Visionsvej 51
9000 Aalborg

Arrangør

BDO
+45 24295090
kurser@bdo.dk

Der bliver mere og mere fokus på aktiviteter i kommunerne, og senest har regeringen taget fat i emnet ”Fair og lige konkurrence mellem offentlige og private aktører”.

Det synes vi, i BDO Skat & Moms, giver anledning til at mødes, og få drøftet, om dette også kan få betydning for alle os, der arbejder med skat, moms og afgifter.

Regeringen har som led i målsætningen om fair og lige konkurrence fremsat et lovforslag om bl.a. regional og kommunal prissætning, erhvervsaktivitet samt etablering af en særlig uafhængig klagemyndighed.

En naturlig konsekvens af fokus på kommunernes aktiviteter er, at der kommer et øget fokus på kommunernes håndtering af skat, moms og afgifter. Sker det på lige fod med private aktører, og sikrer den kommunale refusionsordning fortsat en fair og lige konkurrence?

Vi vil på dagen komme omkring følgende emner:
• Nyt vedr. skat, moms og afgifter
• Skattetjek – arbejdsgiverkontrol
• Momstjek – løbende momskontrol
• Konkrete moms- og afgiftsudfordringer
• Optimering af vidensdeling

Inspirationsmødet forløber i tidsrummet kl. 9.30-12.30. Der serveres kaffe fra 9.00-9.30, og vi slutter med frokost efter kl. 12.30.

Inspirationsmøderne holdes i Aalborg, Kolding og Roskilde, og henvender sig til økonomi- og regnskabschefer, økonomi- og regnskabsmedarbejdere samt HR-chefer/medarbejdere.

Det er gratis at deltage – dog max 4 deltagere pr. kommune.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

BDO
+45 24295090
kurser@bdo.dk