Indlæser

Webinar: Sådan kommer du i gang som iværksætter


Dato og tid

Fredag d. 23. marts 2018 kl. 09:00 til 10:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 16. marts 2018 kl. 10:00

Sted

Online
Online
0 Online

Arrangør

BDO Kurser
+45 24295090
kurser@bdo.dk

Overvejer du at blive iværksætter, men savner et overblik over, hvordan du kommer i gang - herunder hvad du skal være særligt opmærksom på inden for valg af virksomhedsform, regnskab, skat og moms – vil dette webinar være noget for dig.

I BDO bakker vi op omkring iværksættere, og vi ved, at spørgsmålene ofte er mange.

Formålet med dette webinar er at orientere om de særlige overvejelser, du skal gøre dig i forhold til, hvordan virksomheden skal drives – skal det være personligt, IVS, ApS eller A/S? Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med forretningsplan, bogføring, momsregnskab, udarbejdelse af regnskab mv. Herudover vil der også være lejlighed for at stille de spørgsmål, som du måtte sidde inde med.

Har du allerede startet din egen virksomhed, men synes regnskab, moms mv. er uoverskueligt, er du naturligvis også meget velkommen til at deltage.

Derfor investér 1 time af din tid og få svar på en række af de spørgsmål, som oftest stilles i forbindelse med virksomhedsopstart.

Begrænset antal pladser! Webinaret er gratis.

Webinaret holdes den 23. marts kl. 9-10.

Et webinar er et kursus, som foregår online - du har blot behov for en pc med lyd og internetforbindelse, så har du mulighed for at deltage.

Kontaktinformationer til arrangør

BDO Kurser
+45 24295090
kurser@bdo.dk